Mindfulness |
LEER ANDERS OMGAAN MET JEZELF

Mindfulness

Mindfulness staat voor open en bewust aanwezig zijn in het huidige moment. Dit klinkt simpel, maar blijkt in de praktijk niet zo gemakkelijk. Vaak krijgen we zaken maar half mee en doen we (te)veel op de automatische piloot. Hierdoor reageren we op een manier op onze omgeving, waar we zelf en ook onze omgeving, last van hebben.

Druk, druk, druk….

In een 8-weekse training krijg je inzicht in de manier waarop je met jezelf omgaat. Je leert afstand nemen van gedachten en emoties beheersen en luisteren naar je lichaam. Zo kun je ontspannen, bewust genieten en beter omgaan met tegenslagen en stress.

Als hoger opgeleide professional die full-time met mindfulness werkt, een therapeutische achtergrond heeft en gecertificeerd is door de beroepsvereniging voor mindfulness trainers - VMBN, wordt deze training bij doorverwijzing (gedeeltelijk) vergoed. Je bent er zo dus zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen mindfulness of aandachttraining volgt. In een groep, individueel of samen met je partner of vriend(in).

Recensies

Van Astrid heb ik veel ademsessies mogen ontvangen en ben haar heel dankbaar. Drie jaar geleden kreeg ik ineens last van bronchitis aanvallen en begreep er niets van. In de ademoefeningen leerde ik beter te ademen en te verzachten. Nu piep ik niet meer.. Ik was en ben nog steeds onder de indruk wat adem met je kan doen.

Astrid is professioneel en heel kundig! Ook heb ik een intense diepe  ontspanning ervaren. Delen die vast zaten in mij konden loskomen met yoga.

Contact

Coach4All
Polderweg 58
5721 JG ASTEN
06-53557601
info@coach4all.nl

Neem direct contact op


K.v.K.: 17263287
Bankrelatie Rabobank: 1117.76.538

COPYRIGHT 2020 COACH 4 ALL | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring