Wie ben ik |
HULP HELPT!

Wie ben ik

Als kind al had ik de wens om meer inzicht te willen ontwikkelen in de mens. Deze behoefte is blijven bestaan en is onuitputtelijk. Ik ben constant op zoek naar manieren om mezelf telkens verder te ontwikkelen om de ingebouwde vermogens van de mens zo optimaal mogelijk te gebruiken om een vitaal, gezond en gelukkig leven te leiden. Ik ben een Coach & Counsellor in hart en nieren. Inmiddels doe ik dit al meer dan 10 jaar – vanuit mijn eigen praktijk. Ik heb me door de jaren heen verder gespecialiseerd op persoonlijke ontwikkeling, fysieke en mentale gezondheid, yoga, mindfulness en treed ik regelmatig op als Vertrouwenspersoon.

Mijn naam is Astrid Manders, 46 jaar oud en woon in Asten. Naast moeder zijn van vier kinderen, heb ik mijn doel gevonden mensen te begeleiden hun eigen kracht en kwaliteit te vinden. Ik heb diverse opleidingen gevolgd waaronder een HBO Coaching & Counseling, Gezondheidspsychologie, Mindfulness lange traject (i.o.), ACT, gecertificeerd yogadocente en Master NLP.

Als persoon ervaar ik dagelijks de vele voordelen van mindfulness en yoga en ondanks een drukke agenda, ervaar ik iedere dag energie, voel me gezond en gelukkig. Het is voor ieder mens mogelijk een gezond en gelukkig leven te leiden, vol energie en daar past mijn eclectische methode volledig in!

Recensies

Van Astrid heb ik veel ademsessies mogen ontvangen en ben haar heel dankbaar. Drie jaar geleden kreeg ik ineens last van bronchitis aanvallen en begreep er niets van. In de ademoefeningen leerde ik beter te ademen en te verzachten. Nu piep ik niet meer.. Ik was en ben nog steeds onder de indruk wat adem met je kan doen.

Astrid is professioneel en heel kundig! Ook heb ik een intense diepe  ontspanning ervaren. Delen die vast zaten in mij konden loskomen met yoga.

Contact

Coach4All
Polderweg 58
5721 JG ASTEN
06-53557601
info@coach4all.nl

Neem direct contact op


K.v.K.: 17263287
Bankrelatie Rabobank: 1117.76.538

COPYRIGHT 2019 COACH 4 ALL | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring