Wie ben ik |

Wie ben ik

Als kind al had ik de wens om meer inzicht te willen ontwikkelen in de mens. Deze behoefte is blijven bestaan en is onuitputtelijk. Ik ben constant op zoek naar manieren om mezelf telkens verder te ontwikkelen om de ingebouwde vermogens van de mens zo optimaal mogelijk te gebruiken om een vitaal, gezond en gelukkig leven te leiden. Ik ben een Coach & Counsellor in hart en nieren. Inmiddels doe ik dit al meer dan 12 jaar – vanuit mijn eigen praktijk. Ik heb me door de jaren heen verder gespecialiseerd op persoonlijke en professionele ontwikkeling, mentale gezondheid door psychologische flexibiliteit te vergroten en ik treed regelmatig op als Vertrouwenspersoon.

Mijn naam is Astrid Manders, 48 jaar oud en woon in Asten. Naast moeder zijn van vier kinderen, heb ik mijn doel gevonden mensen te begeleiden hun eigen kracht en kwaliteit te vinden. Ik heb diverse opleidingen gevolgd waaronder een HBO Coaching & Counseling, ACT, Gezondheidspsychologie, SPH, Mindfulnesstrainer, gecertificeerd yogadocente en Master NLP.

Recensies

Sinds een paar maanden volg ik yoga bij Coach4all; Astrid is een lieve, zachte vrouw waarbij ik mij zeer op mijn gemak voel. Dit was voor mij een voorwaarde om aan yoga te doen. Er kwamen allerlei heftige emoties los die wellicht onderdrukt zouden blijven als je je niet vrij voelt. Dankzij de yoga en ademsessies voel ik mij vrijer, mijn lichaam is minder stijf en mijn geest opgelucht.

Contact

Coach4All
Polderweg 58
5721 JG ASTEN
06-53557601
info@coach4all.nl

Neem direct contact op


K.v.K.: 17263287
Bankrelatie Rabobank: 1117.76.538

COPYRIGHT 2022 COACH 4 ALL | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring