RETRAITES VOOR 1 DAG |

RETRAITES VOOR 1 DAG

Even weg uit de hectiek van alledag. Een verwendag met diepgang; een ééndagsretraite met yoga, ademoefeningen en theorie met bijbehorende opdrachten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van cognitieve gedragstherapie, mindfulness en gezondheidspsychologie. Een complete dag met de focus op ontspanning als tegenhanger in deze steeds meer individualistische maatschappij die alleen maar draait om snel, sneller, snelst en waar we steeds minder toekomen aan ruimte en tijd voor onszelf en voor elkaar.

Er zijn veel weekenden en weken waar dit wordt aangeboden, maar deze retraites zijn lang niet altijd toegankelijk voor iedereen. Vaak zijn ze duur en soms kan je gewoon niet een hele week vrij nemen van je werk of familie. Daarom één dag. Ik wil graag iedereen de kans geven om dit gevoel te ervaren. Connectie. Ontspanning. Energie. Inspiratie. Voor zoveel mogelijk mensen. Even een dag uitzoomen en stilstaan bij  jezelf wat zorgt voor inzichten, zelfreflectie en de weg vrij maakt voor verandering. Een cadeautje, voor jezelf, maar eigenlijk voor iedereen!

Dagprogramma

09.00 uur      Ontvangst koffie/thee, Kennismaking/oriëntatie
09.15 uur      Mindfulness/ademoefeningen
09.30 uur      Yoga
10.00 uur      Theorie
12.00 uur      Oefening
12.30 uur      Lunch
13.30 uur      Aan de slag
15.30 uur      Yoga
16.00 uur      Afsluiting met een terugblik op de dag

Thema’s

  • Leer omgaan met spanning en emoties
  • Burn-out te lijf
  • Zelfcompassie
  • Je bent wat je (w)eet

Recensies

Ik kijk terug op een heftige periode waarin deze training van Astrid een grote rol hebt gespeeld. Ik ben haar daar dankbaar voor omdat ik de steun, tips en positiviteit enorm heb gewaardeerd. Het heeft me verder geholpen in een persoonlijk proces wat nog lang niet is voltooid. Dat realiseer ik me heel goed. Er komen nog steeds veel zaken op mijn bordje waarmee ik iets moet maar heb voldoende handreikingen gekregen om ermee verder te kunnen. In het leven zal dat altijd blijven en een positief zelfbeeld is een belangrijke voorwaarde. Dat heeft ze mij weer gegeven. Ik wil benadrukken dat Astrid daar een grote bijdrage in heeft geleverd en wil haar daarvoor ontzettend bedanken. Weliswaar zonder bloemen of fanfare maar vanuit een diepe bewondering voor haar vak en zijzelf in het bijzonder.

Contact

Coach4All
Polderweg 58
5721 JG ASTEN
06-53557601
info@coach4all.nl

Neem direct contact op


K.v.K.: 17263287
Bankrelatie Rabobank: 1117.76.538

COPYRIGHT 2019 COACH 4 ALL | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring